Bemutatkozás

Zsadányi Gábor speciális szaképítő vagyok, évtizedes komoly tapasztalattal és szívvel-lélekkel építem meg az ügyfél által megálmodott kályhát, kandallót, kemencét, grillteraszt, nyári konyhát. Nem kell határt szabnia fantáziájának, én megvalósítom mindazt, amit a megrendelő kigondol. 

Több mint 10 éve irányult figyelmem a szakma felé, születtek meg első terveim és munkáim. Mindig újat és maradandót alkotok, szem előtt tartva a környezetkímélő megoldásokat és az örök emberi értékeket. Alkotásaimban egyik fő szempont az esztétika, a harmónia keresése a környezettel. Hiszem, hogy a színeknek, formáknak, anyagoknak hangulatteremtő ereje van.

Sokszor előfordul, hogy az ügyfélnek nincs konkrét elképzelése, ilyenkor maximális segítséget nyújtok a tervezésben, legyen szó régmúlt idők eleganciát sugárzó kandallóiról, régi falusi házak melegséget teremtő kemencéiről, vagy a legújabb trendekről, luxust tükröző kandallókról, grillteraszokról. 

Régebben a kandalló a luxus szimbóluma volt, mára azonban sok ember számára elérhető, és a lobogó láng látványa, a pattogó tűz hangja, az égő fa illata egyedülálló, semmihez sem fogható élményt nyújt. Csakúgy, mint egy zöld környezetben, a család körében elköltött, saját kerti konyhában elkészített ebéd, vagy vacsora. Ötletet meríthetnek az inspirációnál megjelenített számos fotó közül, melyek referenciaként is szolgálnak, hiszen tükrözik eddigi munkáimat, bemutatják azt a széles kínálatot, melyet teljes körű kivitelezéssel valósítottam meg az elmúlt években. 

Energiát, időt, fáradságot nem kímélve úgy készítem el a megrendelő egyedi elképzelését, mintha csak magamnak alkotnám a megálmodott tűzhelyet. Garanciát vállalok a precíz kivitelezésre, a tartósságra, az esztétikus végeredményre, valamint 3 éves garanciát vállalok a működésre. Munkám során fokozottan ügyelek a tisztaságra, a határidők betartására, teljes körű felelősséget vállalva a tökéletes eredményért. Éppen ezért szintén fontos nekem a gondos anyagválasztás, így kizárólag minőségi anyagokkal dolgozom, és folyamatosan fejlesztett szakértelemmel saját magam végzem a teljes munkafolyamatot. 

Számomra a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél.